El 13 d’abril del 2013 diverses entitats de Sants (CAL, SMxI, CVV Bordeta) van penjar a la façana del Centre Social de Sants la senyera més gran de Barcelona, de 28 metres quadrats. Cinc anys després, ja no hi és. Segons denuncia el centre social, la matinada de dilluns a dimarts algú l’ha despenjat. Al barri, afirmen que n’han vist els responsables actuar. Diuen que era “un grup feixista” que, mentre despenjava l’estelada, amenaçava i intimidava aquelles persones que miraven o els demanava que paressin”.

El coordinador del Centre Social de Sants, Jordi Falcó, diu que el que més els preocupa és que “hi hagi tanta impunitat amb aquests grups feixistes“, que, apunta, “campen al seu aire”. Falcó afirma que “aquests grups sí que són agressius i violents“. Diverses entitats i comerços del barri ja han mostrat el seu suport al Centre Social de Sants a través de les xarxes socials.

A més de l’atac a aquest centre, durant la matinada també s’ha malmès el mural del CDR de Sants i han intentat despenjar una pancarta de l’església de Sant Medir.