El nou carril bus de la travessera de Gràcia, en sentit contrari a l’habitual, ha agafat per sorpresa conductors i veïns, que ara per travessar han de mirar cap a les dues bandes. Els autobusos 27 i D40 circulen del carrer de Balmes a Calvet per la travessera de Gràcia i passen per davant de l’Escola Infant Jesús, on s’han instal·lat unes tanques provisionals.

El carril ha indignat els pares de l’escola, que denuncien que el pas dels autobusos pel costat de la vorera de l’escola és perillós, tal com explica una mare, Eva Amargós: “Ara en sortir estem tots acostumats a mirar a l’esquerra en el moment de creuar, però ara haurem de mirar les dues voreres i amb els nens serà un perill”.

Tanques fixes i més altes

La direcció de l’escola i l’AMPA s’han reunit amb el districte, que s’ha compromès a aplicar més mesures de seguretat a finals d’aquesta setmana, ja que, de moment, només hi ha unes tanques provisionals que separen el carril bus i la vorera de l’Infant Jesús, que s’omple de nens a l’entrada i la sortida de l’escola.Aquestes noves mesures seran unes tanques fixes i més altes -que els nens no puguin saltar-, tapar els escocells dels arbres i una senyalització d’escola propera. L’AMPA ja ha recollit més de 500 signatures per fer pressió al districte perquè apliqui les mesures de seguretat de manera urgent.