El foc ha alterat la circulació de l’L1 de metro i ha obligat a Transports Metropolitans de Barcelona a tallar la línia vermella de cap a cap durant quatre minuts. A les 13.30 h s’ha reprès el funcionament d’un tram però s’ha mantingut el tall entre Plaça Espanya i el Clot durant mitja hora, fins a les 14.05 h. Els usuaris que han notat més l’afectació són els de la Plaça d’Universitat, que no han pogut fer ús d’aquesta parada fins a les 14.55 h.

Precisament, els bombers han accedit a les vies a través d’aquesta andana i han resseguit el rail fins a localitzar l’objecte en combustió, probablement de fusta, a les vies de tren.

Pel que fa a Rodalies, el fum ha obligat a tallar la circulació de les línies R1, R3 i R4 a la Plaça de Catalunya entre les 13.25 i les 13.40 h i entre les 14 i les 14.50 h, fet que ha provocat retards de més de 45 minuts a totes les línies, que en molts punts encara es mantenen. De fet, des de Rodalies han informat que el servei s’anirà normalitzant al llarg de la tarda.

L’estació de Plaça de Catalunya s’ha desallotjat durant una hora i mitja, fins a les 15 h, quan s’han obert portes i els passatgers que s’hi acumulaven han pogut accedir les andanes.