L’Escola Sant Martí ja té un camí escolar que integra vies com els carrers de Pere IV, Pujades i Marià Aguiló i la rambla del Poblenou. El projecte compta amb la col·laboració de comerciants i el teixit social del Poblenou que s’ha unit en la protecció dels alumnes en el seu trajecte cap a l’escola.

El camí escolar ja està en funcionament i, per celebrar-ho, aquest divendres professors, famílies i alumnes de l’Escola Sant Martí han participat en una rua que ha recorregut els carrers principals d’aquest trajecte segur i autònom. Per al nou camí, s’han senyalitzat els principals encreuaments de l’itinerari amb les onades verdes sobre l’asfalt. El recorregut integra els carrers de Pere IV, Pujades i Marià Aguiló i la rambla del Poblenou, entre d’altres.

Botigues i entitats amigues

Els alumnes de tercer de l’Escola Sant Martí han participat en la confecció del seu nou camí escolar. Han contactat amb diferents botigues i entitats per demanar-los que hi col·laborin. Finalment n’hi participaran un total de 45, que s’identificaran amb un adhesiu de color verd a l’entrada del local. En el cas que algun alumne de l’escola es trobi malament de salut mentre es dirigeix al centre o tornant a casa, podrà entrar a demanar ajuda en aquests comerços i entitats col·laboradores.