Les famílies mantindran una reunió aquest dilluns amb el comissionat d’Educació de l’Ajuntament, Miquel Essomba, el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, i un representant del Consorci d’Educació per negociar una nova solució consensuada. Abans, també es trobaran amb el síndic de greuges, Rafael Ribó.

Les famílies que s’han mobilitzat se senten “discriminades respecte a la resta, que poden fer vacances normals perquè ja saben les escoles bressol dels seus fills” i no fa “un mes i mig que estan patint sense poder dormir”.

Ocupació Consorci places P3

Les famílies han anat al consorci cap a les 13.30 h per finalitzar els tràmits de reclamació de la plaça d’ofici i, un cop a l’interior, han decidit quedar-s’hi. Critiquen que l’Escola Ferran Sunyer està situada al límit del districte, a tocar amb el Poble-sec i el Raval, i que, per a algunes famílies, suposa una distància de fins a 16 illes des de la seva residència. Denuncien que la creació d’aquesta línia addicional de P3 no s’ha consensuat, consideren que es tracta d’una solució provisional que forma part d’una estratègia política.