Al camp de l’Àliga, a la plaça d’Alfonso Comín, s’estan ultimant tots els detalls per acollir el públic que veurà el partit de la selecció a través d’una pantalla gegant que fa 18 metres quadrats. El vicepresident de Barcelona amb la Selecció, Alberto Giralt, ha demanat als assistents que arribin d’hora a la trobada i que utilitzin el transport públic per arribar a l’estadi. El recinte s’obrirà a les 18 hores i l’entrada és gratuïta.

“Que sigui una festa pacífica”

Giralt no tem que hi hagi aficionats violents. Tot i això, ha demanat al públic “que sigui una festa pacífica”. L’organització es mostra optimista i no creu que es produeixi cap acte que hagin de lamentar. “Hi haurà molta seguretat privada, i també Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra”. Giralt ha assegurat que l’associació és apolítica i que no permetran l’accés als seguidors d’ultradreta.

Els aficionats no podran accedir a l’estadi amb banderes polítiques que puguin generar crispació i en conseqüència, aldarulls. Tampoc no es podrà entrar amb instruments que facin soroll com “clàxons, tambors, megàfons i vuvuzeles.”

Concentració a la plaça d’Artós

Aficionats a la selecció espanyola de futbol han convocat a través de les xarxes socials una concentració a les 17 hores a la plaça d’Artós. La intenció del col·lectiu és fer una marxa des d’aquest punt i fins al camp de l’Àliga.

Apareixen pintades contra Espanya i a favor dels polítics presos

Tot i les mesures de seguretat, el barri de Vallcarca tem que el partit de la selecció vagi més enllà d’un espectacle esportiu. Aquest divendres han aparegut pintades com ara “Espanya, presó de pobles”, “Llibertat presos polítics” i “alerta ultra”, entre altres consignes.

pintades contra selecció espanyola camp de l'àliga