Les associacions de veïns a l’entorn de la rambla de Prim, agrupades en la plataforma Nord-est Sant Martí, proposen una nova solució per tenir una comunicació directa en transport públic amb l’Hospital del Mar, el de referència de la zona. El districte de Sant Martí va anunciar en el darrer consell plenari que no es podrà millorar la freqüència de la línia 136, que ara dona aquest servei. Per això plantegen que se suprimeixi el 136 i la flota que s’alliberi s’utilitzi per allargar el recorregut del V-31 fins al centre hospitalari.

Fa mesos que la plataforma Nord-est Sant Martí treballa perquè es recuperi el servei que s’oferia abans de la implementació de la xarxa ortogonal d’autobusos. Amb l’entrada en funcionament de les noves línies -la V-31 i la 136- i la desaparició de l’antiga -la 36- asseguren que han perdut la comunicació directa i amb bona freqüència de pas amb l’Hospital del Mar des de la rambla de Prim, eix viari que travessa els barris de la Verneda i la Pau i el Besòs i el Maresme.

El districte de Sant Martí ha anunciat que no és possible millorar el servei que ofereix el 136 per manca de pressupost. Però els veïns persisteixen i, després de rebre negatives a altres propostes que han fet , ara demanen que s’allargui el recorregut del V-31 fins a l’Hospital del Mar. Diuen que seria possible suprimint la línia 136, que té una freqüència de pas superior als 30 minuts. Recorden que, de fet, aquesta era la seva primera proposta.