Un camió involucrat en un accident ha bolcat aquest dimecres a primera hora de la tarda i ha col·lapsat la ronda de Dalt. El vehicle ha quedat estirat a l’altura de Pedralbes, en sentit Llobregat, ha tallat dos dels carrils de circulació i ha provocat un gran embús de més de vuit quilòmetres. Quan passaven pocs minuts de les cinc s’ha obert un dels dos carrils tallats i finalment s’ha normalitzat el trànsit al voltant de les vuit del vespre. (Fotos: @janiraplanes)

En un primer moment, els bombers han pogut treure el conductor del camió bolcat, però el vehicle d’alt tonatge continuava ocupant els dos carrils de la ronda de Dalt. Per això, la Guàrdia Urbana ha bloquejat les entrades 7, 9 i 10 de la via. Uns fets que han provocat llargues retencions a la zona.

Camió bolcat ronda de Dalt 070318

L’operatiu  finalment ha aconseguit retirar el vehicle al voltant de les vuit del vespre. Bombers i Guàrdia Urbana han treballat durant més de tres hores per retirar el vehicle de la via i normalitzar el trànsit de la ronda de Dalt i els carrers adjacents.