Tot i que el Busos del Barri 128 i 118 tenen parada a prop de les escoles de primària Nabí i Els Xiprers, els pares no poden portar els fills amb transport públic perquè els horaris dels autobusos no s’adeqüen als de les escoles. Tatiana Halbach, de l’AFA de l’Escola els Xiprers, diu que “els pares els hem d’acompanyar sempre en cotxe, fins i tot, els grans, que podrien anar sols perfectament”.

A la parada de l’Escola Nabí, l’autobús para 45 minuts abans de l’inici de les classes o mitja hora després que comencin. Fa 10 anys que els pares d’aquesta escola demanen un canvi d’horari en els Busos del Barri. Laia Llorca,de l’AFA de l’Escola Nabí, diu que “el que no és adequat és que, si hi ha un bus que arriba fins a l’escola, un nen hagi d’esperar 45 minuts“.

En una zona on els Busos del Barri passen cada hora i 20 minuts, les AFA d’aquestes dues escoles recolliran signatures per canviar els horaris, petició a la qual també se suma l’AV Sanatori (Can Rectoret). L’any passat l’Ajuntament va considerar fer canvis d’horari, però un grup de veïns s’hi van oposar i, com a conseqüència, el consistori ho va desestimar.