vaga 28 octubre

El 8 de març hi ha convocada una vaga feminista i arreu de la ciutat es faran diverses mobilitzacions per reivindicar el paper de la dona. Els sindicats majoritaris, UGT i CCOO, secunden una aturada parcial de dues hores, mentre que altres sindicats, com la CGT, promouen una vaga general de 24 hores.

Serveis mínims al metro, bus, TRAM i FGC

L’aturada es notarà en el transport públic. El metro, els busos i el TRAM, operats per TMB, reduiran el servei fins al 50 % en hores punta (de les 6.30 a les 9.30 h i de les 17 a les 20 h) i al 25 % la resta del dia.

En el cas dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’afectació serà la mateixa: un de cada dos trens a les hores punta del matí i la tarda, i un de cada quatre a les hores vall.

Serveis mínims al tren

Els trens de Rodalies funcionaran amb serveis mínims del 33 %: en passarà un de cada tres. La mateixa reducció s’aplica als trens regionals. Pel que fa a l’AVE, es garanteix la circulació del 72 % dels combois, mentre que els trens Avant oferiran un 65 % del servei.

Els viatgers que tinguin bitllets comprats per al 8 de març, podran canviar-los o demanar-ne un reemborsament sense cost, segons informa Renfe.