Els comerciants dels Encants demanen més contundència contra el “Mercat de la misèria”. Al programa ‘bàsics’ han denunciat que diumenge passat els venedors ambulants es van instal·lar al perímetre dels Encants i “sabien que estaven autoritzats a fer-ho i que la Guàrdia Urbana no intervindria”. Els comerciants asseguren que aquesta no ha de ser la solució i que estudien emprendre accions legals.

El “Mercat de la Misèria” s’instal·la cada dia a la plaça de les Glòries o els seus entorns. Els venedors ambulants hi estenen objectes diversos. El diumenge, quan els Encants estan tancats, és quan s’hi apleguen més persones. David Moyano, president de l’Associació de Comerciants dels Encants, ha afirmat a ‘bàsics’ que poden ser-ne uns 500, fins i tot arribats de fora de la ciutat, “nosaltres som 300”, ha afegit.

Els comerciants van denunciar públicament que diumenge passat el “Mercat de la Misèria” es va ubicar al perímetre dels Encants. Maria Durango, membre de l’Associació de Comerciants dels Encats, ha afegit que era una “ubicació autoritzada” ja que la Guàrdia Urbana va establir un perímetre i no va intervenir. Durango argumenta que no volen venda ambulant il·legal a les portes del recinte perquè no es vinculi amb els Encants.