En un comunicat, l’entitat afirma que la permissivitat de l’Ajuntament i la passivitat de la direcció del Mercat dels Encants i de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona perjudiquen els interessos dels 300 comerciants del recinte.

Tot i responsabilitzar el govern municipal d’aquesta situació, els venedors han valorat positivament la labor de la Guàrdia Urbana i “els seus esforços per erradicar aquest tipus d’activitats”.

Venda ambulant davant dels Encants

El “Mercat de la misèria”, lluny de desaparèixer

Veïns, comerciants i entitats del Fort Pienc i de la Sagrada Família van a l’una amb el mercat ambulant que s’instal·la cada dia a la plaça de les Glòries i als voltants. De fet, insten l’Ajuntament a solucionar aquest problema. Segons expliquen, l’activitat de la venda ambulant prolifera, s’agreuja i es cronifica a la zona.

El conegut com a “Mercat de la misèria” està format per més d’un centenar de persones. Entre els objectes que venen hi ha productes de segona mà, ferralla o altres materials de poc valor que troben als contenidors o a les papereres o que inclús roben. Els dies que el Mercat dels Encants tanca és quan hi ha més venedors ambulants a la zona.