Les intervencions per desallotjar els venedors ambulants que ocupen il·legalment la plaça de les Glòries són habituals. Després de cada actuació, però, els venedors es reagrupen i continuen amb l’activitat, encara que alguns hagin perdut la mercaderia, que al final retira una brigada. Fa temps que aquesta situació preocupa veïns i entitats de la zona. La Marta Oliva, que viu a les immediacions de la plaça, assegura que “ens trobem que l’espai públic, que és de tots,”  “estan dia sí i dia també ocupat per la venda ambulant, la venda il·legal.” 

També es queixen des del Club Petanca la Cènia. El secretari Jesús Gràcia explica que durant les competicions hi ha “200 persones que criden, fan enrenou i inclús es barallen entre ells i això, si estàs jugant, ens molesta molt“. 

Per això, veïns i entitats reclamen a l’Ajuntament que hi intervingui de manera decidida, sobretot després que en el darrer consell plenari s’aprovés un acord al respecte.

El president de l’Associació de Veïns del Fort Pienc, Joaquim Mallén, demana que es posi en marxa el pla que va prometre l’Ajuntament i que inclou la Guàrdia Urbana, Serveis Socials i Parcs i Jardins, per intentar solucionar el problema de la venda ambulant a la confluència de Diagonal, Glòries i Gran Via. Una solució que ha d’incloure una proposta per als venedors, la gran majoria dels quals estan en situació precària. En tot cas, diuen els veïns, si la situació s’ha de seguir tolerant cal que es delimiti un espai i es mantingui en condicions.