Unipost, el primer operador postal privat d’Espanya, tancarà definitivament aquest dijous. Això suposarà l’acomiadament dels últims 80 treballadors que l’empresa tenia a les instal·lacions de l’Hospitalet de Llobregat, segons han explicat fonts sindicals a l’ACN. La companyia està en espera de la liquidació definitiva des del mes de febrer passat, després de no rebre cap oferta de compra en el marc del concurs de creditors.

L’administració concursal d’Unipost va demanar la liquidació de l’empresa el desembre passat. Aleshores, el Jutjat Mercantil encara no havia obert el termini per rebre ofertes que salvessin l’empresa del tancament i evitar l’acomiadament de tota la plantilla. 40 dies després, l’empresa no va rebre cap oferta viable. Això va comportar que Unipost entrés en fase de liquidació, de la qual encara continua en espera.

Comissions Obreres manté la voluntat d’emprendre accions legals contra el director d’Unipost, Pablo Raventós. Consideren que és el responsable principal de la liquidació i el tancament de l’empresa.