Tot i la previsió de núvols i vent, molta gent ha optat per passar aquest dissabte a les platges. La nova temporada ha començat amb menys xiringuitos, gandules i para-sols per evitar la saturació a les platges. En canvi, els usuaris alerten que no disminueix la presència de venedors ambulants, i temen que es repeteixi la situació de l’any passat. Diuen que poden resultar molestos si el que es vol és relaxar-se a la sorra.

Els treballadors dels xiringuitos també estan molestos per aquesta situació. Diuen que afecta directament els “cambrers de platja”, que treballen amb els usuaris que descansen a la platja “perquè venen un producte molt semblant però més barat”. Tot i això, alguns, com en Darío Conill, de Barcelona Beach, reconeixen que no hi ha males relacions amb ells i que mai han tingut cap enfrontament.

Platja de gossos sí, però encara no

Com ja va avançar l’Ajuntament, aques estiu tornarà la platja de gossos de Llevant per tercer any consecutiu, després de l’èxit de les dues primeres temporades.  Tot i això, la seva arribada no ha coincidit amb el començament de la temporada alta. De moment, propietaris i animals hauran d’esperar una mica més per poder utilitzar l’espai, ja que encara s’ha d’habilitar degudament la zona.