Tot i la previsió de núvols i vent, molta gent ha optat per passar aquest dissabte a les platges. La nova temporada ha començat amb menys xiringuitos, gandules i para-sols per evitar la saturació a les platges. En canvi, els usuaris alerten que no disminueix la presència de venedors ambulants, i temen que es repeteixi la situació de l’any passat. Diuen que poden resultar molestos si el que es vol és relaxar-se a la sorra.

Els treballadors dels xiringuitos també estan molestos per aquesta situació. Diuen que afecta directament els “cambrers de platja”, que treballen amb els usuaris que descansen a la platja “perquè venen un producte molt semblant però més barat”. Tot i això, alguns, com en Darío Conill, de Barcelona Beach, reconeixen que no hi ha males relacions amb ells i que mai han tingut cap enfrontament.

Platja de gossos sí, però encara no

Com ja va avançar l’Ajuntament

, aques estiu tornarà la platja de gossos de Llevant per tercer any consecutiu, després de l’èxit de les dues primeres temporades.  Tot i això, la seva arribada no ha coincidit amb el començament de la temporada alta. De moment, propietaris i animals hauran d’esperar una mica més per poder utilitzar l’espai, ja que encara s’ha d’habilitar degudament la zona.