Pérez ha assegurat que en el mercat laboral existeix “molta por” a l’hora de denunciar un assetjament sexual. És per això que volen “obligar les empreses a dotar-se de plans d’igualtat”. La regidora ha avançat que des de l’Ajuntament ja treballen en un recurs perquè les empreses de la ciutat treballin sobre com elaborar plans d’igualtat.

Laura Pérez ha explicat també el bon funcionament dels serveis d’atenció a peu de carrer, en espais d’oci nocturn, i ha celebrat que el servei s’estabilitzarà a partir de l’any vinent. Amb això volen adreçar-se “no només a les dones” sinó a tota la societat i fer que en les zones d’oci i durant les festes majors importants el missatge del “no és no” arribi a tothom.

“No s’ha de qüestionar la víctima”

La regidora Laura Pérez també ha fet referència al cas principal d’agressió sexual d’actualitat, conegut com La Manada, en què un grup de cinc nois van violar una noia durant les festes de Sant Fermí, a Pamplona. Per Pérez el més important és “no qüestionar la víctima, donar-li seguretat i que no acabi patint les represàlies”. A més, ha desitjat justícia quan acabi el judici i que trobi una societat que li permeti recuperar-se i que no torni a qüestionar una situació com aquesta.