La Comunitat de Sant Egidi no pararà taula aquest Nadal per a les persones amb pocs recursos. La pandèmia del coronavirus no els permet servir el tradicional dinar al menjador, però s’hi han adaptat i els voluntaris sortiran al carrer per “trobar les persones sense sostre” i fer-los arribar un àpat nadalenc. A més, faran “regals personalitzats” per a persones amb pocs recursos. Ho ha explicat en una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé, el responsable de la Comunitat de Sant Egidi, Jaume Castro.

“Volem assegurar que aquest serà un Nadal per a tothom i tots aquells que no poden menjar els arribi”, ha explicat Castro. De fet, els preparatius per aconseguir repartir els àpats a temps ja han començat perquè aquest serà un repte per a la comunitat, tal com ha reconegut Jaume Castro. L’any passat van servir 1.300 àpats amb l’ajuda d’un miler de voluntaris.

Jaume Castro, responsable de la Comunitat de Sant Egidi, al ‘bàsics’

ENTREVISTA COMPLETA

Els responsables de Sant Egidi preveuen que hi hagi un augment de les persones que necessitin el dinar nadalenc com a conseqüència de la pandèmia. Jaume Castro ha detallat que “s’han multiplicat per dos” les persones que van al menjador i al centre d’acollida.