El festival Vida torna a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú del 2 al 4 de juliol del 2020. L’organització del festival ja ha anunciat les quatre primeres bandes que formaran part del cartell. La primera confirmació es va fer durant l’edició de 2019. Es tracta de Destroyer, la banda de rock canadenca liderada per Dan Bejar. La segona confirmació va ser la de Parcels, una jove banda d’electropop originària de Byron Bay (Austràlia), establerta des de fa uns anys a Berlín. En tercer lloc, el festival va anunciar la participació de Belle and Sebastian, la banda escocesa d’indie pop. Aquesta setmana també s’ha conegut la incorporació de la cordovesa María José Llergo al cartell i l’últim en sumar-se a la festa ha estat el cantautor Ferran Palau.

Vida 2020

A continuació trobaràs tot el que has de saber sobre el Vida Festival 2020: artistes, entrades, espais i horaris.

Així va ser el Vida Festival 2019

 

Entrades i preus del Vida Festival 2020

 

Lloc: Vilanova i la Geltrú. La Masia d’en Cabanyes (tarda i nit) i La Daurada Beach Club (dia)

Data: del 2 al 4 de juliol del 2019

Abonament 3 dies:
Abonament: 74,40 euros (tram 2)
Abonament Wild Side: 157,90 euros (tram 1)
Lot familiar Vida: 158 euros (tram 2)
Abonament Kids (de 3 a 12 anys): 12,40 euros
Abonament Kids (de 13 a 15 anys): 22,70 euros

Preu per dia:

Dijous, 2 de juliol: preu a confirmar

Divendres, 3 de juliol: preu a confirmar

Dissabte, 4 de juliol: preu a confirmar

 

 

Artistes confirmats del Vida 2020

Parcels

Belle and Sebastian

Destroyer

María José Llergo

Ferran Palau

On allotjar-se?

El VIDA CAMP aquest any estarà situat dins del Càmping Vilanova Park, tindrà connexió amb els recintes amb el VIDA BUS i inclourà tots els serveis d’un dels millors càmpings d’Europa: punts de llum i aigua a cada parcel·la, dues piscines, zona d’esbarjo per a nens, sanitaris d’obra, supermercat, zona esportiva… A més, tots els assistents del festival estaran allotjats en un espai reservat només per a ells.

Abonaments del VIDA CAMP

El preu per acampar durant els tres dies del festival és de 35,10 euros. Per als menors de 12 anys el preu de l’abonament és de 14,50 euros. Si voleu llogar una tenda amb capacitat per a quatre persones, el preu és de 203 euros per a tot el festival. Per últim, el preu dels bungalous per a sis persones és de 458 euros per a les tres nits.

Com arribar al Vida Festival… i tornar

 

Amb tren

Línia: Rodalies R-2
Sortida: Passeig de Gràcia i Barcelona Sants
Freqüència: 4 trens / hora
Durada: 40 minuts

Per tornar, hi haurà un servei de tren especial a la matinada (amb sortida des de Vilanova i la Geltrú a les 3.30 h) amb parada única a Sitges i Barcelona.

Hi haurà disponible un servei de bus per al públic entre l’estació i els diferents recintes del Vida durant tot el festival.

Amb bus

MONBUS és l’empresa encarregada d’unir Barcelona amb Vilanova i la Geltrú

Sortides: ronda de la Universitat i plaça d’Espanya
Freqüència: 1 bus/hora
Durada: 55 minuts

Per tornar:
Sortida: estació de tren i autobusos
Freqüència: 1 bus/hora. De les 23 a la 1 es dobla el servei
L’últim surt de Vilanova a les 2.59 h

Amb cotxe

Gran Via en direcció sud, agafar l’autopista C-32 en direcció a Vilanova i la Geltrú (sortida 21). Incorporar-se a la C-15 direcció Vilanova i la Geltrú i sortir-ne a la sortida Masia Padruell / Masia del Notari / Caves Jaume Serra. El pàrquing del recinte de la Masia d’en Cabanyes està just a un minut de la sortida, seguint les indicacions.

Consulta tots els festivals de música a Barcelona