El tenor Javier Camarena ha actuat aquest dissabte al vespre davant d’un Liceu totalment ple acompanyat del pianista Ángel Rodríguez. Amb totes les entrades esgotades i cadires habilitades dalt de l’escenari, el cantant ha aixecat els aplaudiments d’un públic entregat que li ha agraït l’esforç després de confessar que acabava de passar per un refredat en els darrers dies.

El tenor mexicà, un dels més aplaudits actualment, ha emocionat el públic amb un repertori especialment francès, però on s’han pogut trobar també peces del repertori italià i populars àries com ara ‘Ah! mes amis!’, de “La Fille du régiment”, de Donizetti. Un dels moments més emocionants del concert es va produir amb la interpretació de ‘Rosó’, que Camarena va fer en català.

Amb aquest concert, Javier Camarena inicia una gira per Espanya que el portarà a ciutats com San Sebastià, València o Madrid, per celebrar d’aquesta manera els 15 anys sobre els escenaris.

L’actuació va tenir lloc en el marc del 20è aniversari de la reobertura del Gran Teatre del Liceu, una celebració que ha portat algunes de les veus més importants del moment a la ciutat de Barcelona.