L’actriu barcelonina Mariona Castillo és una de les grans veus del musical català actual. Formada a escoles com Memory o Eòlia, i també a Liverpool, amb 25 anys es va convertir en la filla de la Nina a ‘Mamma Mia!’. Més endavant vindrien altres espectacles com ‘Cop de Rock!’ o propostes més de petit format, com ‘Limbo’, amb la companyia Les Impuxibles, que certificaven el talent i la plasticitat de Mariona Castillo.

Fun Home

Ara, l’actriu encarna Alison Bechdel al musical ‘Fun Home’, que es pot veure al Teatre Condal fins al 4 de novembre. Basada en una història real autobiogràfica que la mateixa Bechdel va convertir en un còmic, ‘Fun Home’ ens relata com aquesta activista feminista i LGBTI va descobrir la seva sexualitat i, al mateix temps, com el seu pare reprimia la seva en una societat conservadora que rebutjava els homosexuals. Convertit en un dels grans èxits de Broadway, Barcelona és la segona ciutat europea que pot veure aquest musical després de Londres.

Teatre Condal

Mariona Castillo també actuarà en el cicle ‘En Paral·lel’, que proposa concerts dels integrants de cada musical que estreni el Condal. En el seu cas, el concert tindrà lloc el 22 d’octubre.

Amb ‘Fun Home’ s’inaugura el segell Onyric de la productora Focus, que té com a fita programar musicals amb regularitat al Teatre Condal.