El Museu Europeu d’Art Modern (MEAM), entitat que promou i difon l’art figuratiu dels segles XX i XXI, presenta l’obra dels més prestigiosos artistes japonesos contemporanis, en el camp de la figuració i el realisme. Fins al 2 de desembre, acull l’exposició ‘Realisme Japonès Contemporani’, que reuneix les 60 obres més destacades del fons permanent del Hoki Museum, el primer museu al Japó dedicat exclusivament a la pintura realista actual.‘Realisme Japonès Contemporani’ comptarà amb la participació de 14 pintors japonesos de gran prestigi, entre els quals destaquen el pioner Hiroshi Noda (1936) i Masayuki Hara (1956).

Japó

Com a correspondència, a partir de 2019, el MEAM organitzarà una gran exposició col·lectiva amb més de 50 artistes espanyols figuratius actuals en el Hoki Museum i altres punts de referència de Japó. Posteriorment, presentarà una mostra antològica del pintor hongarès Istvan Sandorfi.

MEAM

El MEAM està obert de dimarts a diumenge, de 11.00 a 19.00 h. El museu romandrà tancat tots els dilluns (i ls dies 1 de gener, 25 i 26 de desembre). El preu de l’entrada general és de 9 euros. Els diumenges es realitzen visites guiades a les 12.00 h. El MEAM està ubicat al carrer de la Barra de Ferro, 5.