T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana de ‘La tendresa’, d’Alfredo Sanzol. Una comèdia que ve precedida per un gran èxit a Madrid, on ha guanyat el Premi Valle-Inclán de Teatre i ha estat nominada a cinc premis Max. Ara arriba al Teatre Poliorama.

Homenatge a William Shakespeare

Sanzol s’ha inspirat en les comèdies de Shakespeare per crear aquesta comèdia romàntica sobre llenyataires i princeses que recorda en certs moments a ‘Nit de reis’, ‘Afanys d’amor perduts’, ‘Al vostre gust’ o ‘La tempesta’. Protagonitzada per Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico, Laura Aubert, Ferran Vilajosana i Elisabet Casanovas l’obra parteix de la trobada entre un llenyataire i els seus dos fills que viuen exiliats en una illa davant la costa del Regne Unit amb la intenció de fugir de totes les dones, i la reina d’Espanya i les seves dues filles que arriben a l’illa amb la intenció, precisament, d’aïllar-se dels homes.

Si en voleu saber més coses, no us perdeu l’entrevista que li vam fer a Javier Beltrán, que interpreta a un dels fills del llenyataire.