Aquest mes de gener i durant els propers dos mesos, la nostra secció ‘Dj Mix’ estarà dedicada al Moog i als seus residents. És una forma de celebrar i homenatjar des del nostre programa la importància que aquest club ha tingut, té i tindrà a l’escena electrònica barcelonina.
Inaugurat l’any 1996 i situat a dues passes de La Rambla, al carrer Arc del Teatre al cor del barri del Raval, aquest petit espai és un lloc de referència per l’electrònica de club, per on han passat innumerables estrelles del techno i on s’ha forjat una saludable escena local de Dj’s i productors. En aquesta col·laboració hem fet una selecció de tres dels Dj’s residents, Gus Van Sound, Uroz i Olmos i els hi hem encarregat una sessió exclusiva per ‘303’.
La primera entrega va a càrrec de Gus Van Sound, possiblement un dels Dj’s més emblemàtics del Moog. Es tracta d’un artista amb una potent carrera, un saber fer a la cabina envejable i una visió musical oberta i inquieta que fa de les seves sessions un autèntic viatge, tal com demostra en aquest personal ‘Dj mix’.

També al programa d’avui, la nostra secció ‘Actualitat’ plena de novetats discogràfiques i ‘Clubbing’ amb el repàs de l’agenda nocturna del cap de setmana a Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: