Iron Maiden

Les promotores Madness Live i Primavera Sound acaben d’anunciar que es posposa el concert del grup Iron Maiden previst per al 25 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, que formava part de la gira ‘Legacy of the beast’. La nova data serà el dissabte 19 de juny del 2021 i les entrades adquirides seran vàlides per a la nova cita.

En cas de voler sol·licitar la devolució de les entrades, els compradors tenen fins al 21 de maig del 2020 per fer-ho en el mateix punt on van ser adquirides. Si s’han adquirit en un comerç que actualment està tancat a causa de l’estat d’alarma, la devolució es pot sol·licitar quan el comerç en qüestió reobri les portes.

El concert havia de ser el més gran de la banda a la ciutat, que en anteriors ocasions va actuar en espais amb menys aforament, com el Palau Sant Jordi. De moment, les promotores confirmen que Within Temptation continuaran com a banda convidada però no s’han pronunciat sobre Airbourne, que estaven anunciats prèviament. Tampoc han comunicat quan es posarien a la venda les entrades retornades.