Els barcelonins Conttra publiquen ‘Bobo Club’, el seu segon àlbum, després de set anys de carrera. El seu cantant i lletrista, l’Albert Peiró, i el guitarrista Óscar Cabo venen a presentar-lo a l”Àrtic’.

Un refugi ple de bons amics

El ‘Bobo Club’ dels Conttra és un lloc imaginari que serveix de refugi contra els mals temps pandèmics i per reunir-se amb els amics, un lloc on la música és constant i hi ha mitjans i temps per a inspirar-nos, compondre i tocar. I ja que parlem d’això, els Conttra s’han envoltat de bons amics i noms molt reconeguts en el panorama musical barceloní.

Marc Ros, Jess Senra i Àxel Pi, els Sidonie, acompanyen la banda en la cançó ‘De cine’, mentre que Julián Saldarriaga, dels Love of Lesbian, ho fa a ‘La belleza que nos salvará’. A més, Ricky Falkner i Santos i Fluren s’encarreguen de la producció d’aquest àlbum. Molt bons companys de viatge per a un grup que, com reconeixen ells mateixos, no sabien de música quan van començar a tocar.

“No sé llegir un pentagrama a dia d’avui. O sigui, tot el que faig ho faig d’oïda. I, és més, no puc escriure la música que jo mateix he compost.”

Oscar Cabo, guitarra

“El que fem no sé si té un punt romàntic o un punt ingenu… No sé què toco! M’agrada, sé on posar els dits, sé que sona bé. Òbviament, no em surt una cançó o la guitarra fantàstica a la primera.”

Albert Peiró, veu, guitarra i teclats

‘Bobo Club’ té uns ritmes més disco i electrònics que el primer LP dels Conttra, i les seves cançons estan cantades en castellà i no en l’anglès de les seves primeres composicions. Una manera, també, d’obrir-se a un nou públic que està responent amb entusiasme. ‘Bobo Club’ es posarà a la venda en botigues, properament, i es presentarà amb un concert a la sala BARTS el 30 d’abril.

Conttra, quatre amics amb rock a les venes

Ara fa 10 anys, els barcelonins Albert Peiró, Martí Verdú i Óscar i Guillem Cabo van fundar un grup amb rock a les venes i nom contestatari: Conttra. Influïts per artistes que van de Franz Ferdinand a Arctic Monkeys, i amb la voluntat descarada de fer-nos ballar, ben aviat es van fer un lloc a l’escena musical telonejant, per exemple, els Kakkmaddafakka o amb cançons com ‘Your sister’ o ‘Map’.

Amb el temps, els Conttra han tocat en festivals com el Primavera Sound o el Mad Cool i han acumulat un nombre creixent de seguidors fidels, que ja esperaven amb candeletes el seu segon àlbum. Ara, per fi, aprofiten per convidar-nos al seu ‘Bobo Club’ i, per això, avui seuen al sofà de l”Àrtic’, on confessem que tenim moltes ganes de sortir a ballar als clubs, a les discoteques, a les sales, als festivals o on sigui que ens deixin.

Conttra Bobo Club