Projecció a Sant Pau

El “mapping” ha tornat a la façana del Recinte Modernista de Sant Pau. Quan arriba Nadal, des de ja fa anys, aquest espai representa el solstici d’hivern amb l’espectacle ‘La llum de Sant Pau’ per celebrar que els dies comencen a allargar-se, que el sol s’imposa més que la foscor i que la natura es prepara per revifar. Un espectacle que serveix també per homenatjar Lluís Domènech i Montaner, que va projectar aquest espai emblemàtic de la ciutat.

  • Dies de projecció:

22, 23, 24, 25, 26, 29, 30 i 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener (gratuït)

  • Horaris:

De 18 a 22.30 h. Passis cada 30 minuts

Altres activitats de Nadal
  • Concert de Nadal: Jingle Lied

Dissabte, 22 de desembre, a les 20 h (12 €)

Els alumnes del Màster en Lied Victoria de los Ángeles (ESMUC) ofereixen un recital nadalenc amb obres de Schubert, Schumann, Wolf, Dvorak, Ravel i Falla.

  • Espectacle infantil: ‘El Trencanous’

Diumenge, 23 de desembre, a les 12 h (14 € accés recinte i espectacle / nens 5 €)

Viatge màgic al món que va imaginar Txaikovski en el seu ballet d”El Trencanous’. Per explicar-lo hi haurà un rondallaire acompanyat de música.

  • Visita familiar

Els dies d’obertura del recinte (14 € / nens 5 € se’ls dona una bossa amb plànol il·lustrat, prismàtics i llapis)

El Recinte Modernista estrena aquest Nadal una nova activitat per fer en família i poder conèixer aquesta joia arquitectònica. A través d’un recorregut ideat especialment per als més petits que aniran descobrint les cinc característiques principal del modernisme i la història de l’antic Hospital de Sant Pau (recomanat per a infants de 6 a 11 anys).