El Nadal és l’època de l’any on més teatre es consumeix. Això ho aprofiten les sales per recuperar grans èxits de temporades anteriors i també per programar espectacles aptes per a tota la família. Estigueu atents si voleu anar-hi gratis! 

Màgia

La màgia és una de les disciplines per excel·lència durant els dies de Nadal. Màgia de gran format com la que ens proposa el Mag Lari al Teatre Condal amb l’espectacle ’25 il·lusions’, però també màgia de proximitat, com la que ens ofereix el Mag Hausson a l’Escenari Brossa amb el muntatge ‘Top Magic’.

Circ

El circ és una altra aposta segura! Al Teatre Lliure de Gràcia hi podreu veure la darrera part de la trilogia ‘Rhum & cia’ que porta per títol ‘Rhumans’. I un any més torna el Circ d’hivern de l’Ateneu Popular 9 barris amb una proposta dirigida per Quim Giron (director d’Animal Religion) que porta per títol Nu.

Musicals

Però si preferiu musicals, la cartellera també n’està plena! Al Teatre Gaudí hi trobareu una versió de Carrie, la novel·la de Stephen King que ajunta fins a 16 actors damunt l’escenari, i a l’Almeria Teatre, la companyia Gataro està celebrant els 20 anys de trajectòria amb una nova adaptació d’un musical de Dagoll Dagom: ‘Poe, el cabaret macabre’, un muntatge del qual tenim entrades gratuïtes.