Atenció, nens i nenes!

Si aquest any no podeu acostar-vos a veure la cavalcada de Reis 2019 a Barcelona, no us preocupeu! Un any més podreu seguir-la en directe a betevé.

A partir de les 17.30 h del 5 de gener, els encarregats d’explicar-vos tots els detalls de la cavalcada i la nit més màgica de l’any seran Núria Dias i Sergi Cebrián, des del pla de Palau, i Jordi Montalbo a peu de carrer.

I des de la carrossa de betevé els responsables de recollir l’energia de tothom i els somriures de tots els nens que segueixin la cavalcada seran Marcos Arizmendi i Laura Arias.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Recorregut de la cavalcada de Reis 2019 de Barcelona (MAPA)” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/recorregut-cavalcada-reis-2019-barcelona/|||target:%20_blank|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”On entregar la carta als Reis a Barcelona?” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/mapa-on-entregar-carta-reis-orient//|||” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

La carrossa que obre la comitiva de la cavalcada dels Reis d’Orient 2019 a Barcelona és la de betevé i porta adherides pantalles gegants a cada costat, que mostraran imatges del públic de la cavalcada. Gràcies a un sistema informàtic i a 60.000 corones especials que es repartiran entre els nens, les càmeres que es troben en els laterals de la carrossa detectaran les corones i oferiran un primer pla del nen. Aquesta imatge generarà una font d’energia lumínica que servirà per omplir l’energiòmetre dels Reis.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Cavalcada de Reis 2019: Tots els recorreguts als barris (MAPA)” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/cavalcades-reis-barris-barcelona|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

El patge Omar ens ho explica

La retransmissió en directe acabarà uns minuts més tard de les 19 h. A la primera part del programa farem un resum del que haurà passat fins llavors: l’arribada dels Reis al Port Vell i la gran rebuda per part de les autoritats de Barcelona. I a partir de les 18 h començarà la retransmissió en directe de la cavalcada, que passarà a tocar mateix del set que betevé haurà instal·lat un any més al pla de Palau. betevé us descriurà minuciosament i amb molta alegria tot el que vagi passant. Un cop finalitzada la retransmissió per la TDT, betevé seguirà la cavalcada fins al final, a través de les xarxes socials i la web.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Més activitats del Nadal 2018 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/nadal-2018-barcelona-activitats/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Recordatori

Ses Majestats arriben a Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia a les 16 h al Port Vell, on seran rebuts per ciutadans i autoritats. Posteriorment seran traslladats a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, on a les 18 h arrencarà la cavalcada, que farà un recorregut per la ciutat fins a arribar al voltant de les 21 h a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Tota la informació del recorregut de la cavalcada