Atenció, nens i nenes!

Si aquest any no podeu acostar-vos a veure la cavalcada de Reis 2019 a Barcelona, no us preocupeu! Un any més podreu seguir-la en directe a betevé.

A partir de les 17.30 h del 5 de gener, els encarregats d’explicar-vos tots els detalls de la cavalcada i la nit més màgica de l’any seran Núria Dias i Sergi Cebrián, des del pla de Palau, i Jordi Montalbo a peu de carrer.

I des de la carrossa de betevé els responsables de recollir l’energia de tothom i els somriures de tots els nens que segueixin la cavalcada seran Marcos Arizmendi i Laura Arias.

La carrossa que obre la comitiva de la cavalcada dels Reis d’Orient 2019 a Barcelona és la de betevé i porta adherides pantalles gegants a cada costat, que mostraran imatges del públic de la cavalcada. Gràcies a un sistema informàtic i a 60.000 corones especials que es repartiran entre els nens, les càmeres que es troben en els laterals de la carrossa detectaran les corones i oferiran un primer pla del nen. Aquesta imatge generarà una font d’energia lumínica que servirà per omplir l’energiòmetre dels Reis.

El patge Omar ens ho explica

La retransmissió en directe acabarà uns minuts més tard de les 19 h. A la primera part del programa farem un resum del que haurà passat fins llavors: l’arribada dels Reis al Port Vell i la gran rebuda per part de les autoritats de Barcelona. I a partir de les 18 h començarà la retransmissió en directe de la cavalcada, que passarà a tocar mateix del set que betevé haurà instal·lat un any més al pla de Palau. betevé us descriurà minuciosament i amb molta alegria tot el que vagi passant. Un cop finalitzada la retransmissió per la TDT, betevé seguirà la cavalcada fins al final, a través de les xarxes socials i la web.

Recordatori

Ses Majestats arriben a Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia a les 16 h al Port Vell, on seran rebuts per ciutadans i autoritats. Posteriorment seran traslladats a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, on a les 18 h arrencarà la cavalcada, que farà un recorregut per la ciutat fins a arribar al voltant de les 21 h a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Tota la informació del recorregut de la cavalcada