Pedro Pastor

L’alcaldessa Ada Colau ha anunciat a Twitter que els cantautors Luis Pastor i Pedro Pastor actuaran durant els Festes de la Mercè. Per Colau, “una societat oberta i democràtica només és possible amb una cultura lliure, crítica i sense mordasses”. La notícia, que Colau qualifica “d’alegria i honor”, arriba dos dies després de conèixer que l’Ajuntament de Madrid ha cancel·lat el concert que pare i fill havien de fer a les festes de Aravaca el 8 de setembre.

La piulada de l’alcaldessa, però, ha generat polèmica ja que el mateix Pedro Pastor ha negat a través de Twitter que els hagin contractat per actuar a la Mercè 2019. L’ICUB ha confirmat l’actuació del seu pare, Luis Pastor a l’avinguda de la Catedral el 23 de setembre.

Pedro Pastor diu que els han censurat

El concert que Luis Pastor i el seu fill Pedro Pastor havien de fer a les festes d’Aravaca havia estat programat pel govern de Madrid anterior, encapçalat per l’alcaldessa Manuela Carmena. En un fil a Twitter, Pedro Pastor qualifica la decisió de “censura”. Assegura que a la dreta li fa por l’art perquè “ja vivim 36 anys de dictadura”.