El cantautor Pedro Pastor ha negat a través de Twitter que l’Ajuntament de Barcelona hagi contactat amb ells perquè actuïn a la Mercè. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ho havia anunciat, també amb una piulada, aquest divendres al matí.

Segons ha pogut saber betevé, el seu pare i també cantautor, Luis Pastor, sí que actuarà per la Festa Major de la ciutat. Serà a l’avinguda de la Catedral el 23 de setembre a les 21 h.

Ada Colau rectifica el tuit

Ada Colau havia anunciat l’actuació de Pedro Pastor i Luis Pastor en un tuit, que ha esborrat del seu perfil després de la polèmica generada. A primera hora de la tarda, l’alcaldessa ha fet una nova publicació, aquesta vegada confirmant només el concert de Luis Pastor. “Una societat oberta i democràtica només és possible amb una cultura lliure, crítica i sense mordasses”, ha apuntat Colau.

També n’ha parlat la tinenta d’alcalde Janet Sanz, que ha celebrat que el cantautor hagi acceptat la proposta de l’Ajuntament de Barcelona.

Luis Pastor i el seu fill Pedro Pastor havien d’actuar a les festes d’Aravaca el 8 de setembre, però l’ajuntament de Madrid ha cancel·lat el concert.