Temps de castanyes? Et proposem una recepta saludable amb aquest ingredient de la tardor, una crema de castanyes. T’expliquem pas per pas com cuinar-la. Més avall trobaràs tots els ingredients i les mesures.

Recepta per cuinar la crema de castanyes

Afegim l’oli a la cassola un cop escalfada. Tallem el porro i el comencem a enrossir. També hi afegim sal, i quan el porro ja hagi agafat color, afegim les castanyes torrades. A continuació també hi afegim un rajolí de garnatxa.

Mentre ho anem remenant hi afegim un litre de brou de verdures i ho deixem bullir tot plegat durant uns 30 minuts. Finalment hi afegirem un polsim de pebre i ho treballem amb la batedora fins que quedi acabada la crema. Des d’Els fogons de la Bordeta recomanen afegir-hi a la recepta uns fredolics saltats.

Ingredients de la crema de castanyes

· 300 g de castanyes torrades
· 1 porro
· un rajolí de garnatxa
· 1 litre de brou de verdures
· fredolics
· oli
· sal
· pebre