El ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana comença amb “Nadie Podría Hacerlo” l’últim single de la Amaia Romero, guanyadora d’Operación Triunfo 2017. Continuem amb “Freeze My Love” el nou llençament de l’Adam Green, ex-Moldy Peaches, avenç del seu proper àlbum d’estudi. També estrenem “Brow of my Beloved” el primer single del Morrissey després d’un últim àlbum només versionant clàssics.
A més, us presentem l’ultim llarga durada de Avey Tare, projecte en solitari d’un ex-Animal Collective així com la col.laboració entre l’Oscar Scheller i la Lily Allen.
També podeu escoltar un petit tast del nou àlbum dels Holy Ghost i del ILOVEMAKONNEN. Per si no n’heu tingut prou, els Love of Lesbian fent una versió de “La Fuerza del Destino” dels llegendaris Mecano.

La segona part la comencem amb “Fábula”, el track escrit pel Jose María Cano pels Mecano però interpretat pels Chico y Chica. També us presentem el nou àlbum de la Banks, el dels londinencs Nimmo i el de la GIRLI, tota una promesa del pop femení “underground”. Us donem a conéixer també el Chico Blanco i el Megansito el Guapo com a dos talents d’urban en castellà molt a l’alça així com, entre d’altres continguts, el nou single dels Sofi Tukker.

Escolteu el programa sencer aquí: