Sónar 2019 de dia

L’ambient relaxat ha tornat a marcar l’inici del Sónar amb els primers concerts en la sessió de dia, aquest dijous. De fet, les actuacions nocturnes no començaran fins a aquest divendres, quan s’espera la primera gran entrada.

El village instal·lat a la plaça de l’Univers, a la Fira de Barcelona, s’ha convertit en un prat artificial, amb desenes de persones estirades a terra, gaudint del so ambiental del DJ Cosmic d’Alessandro, l’encarregat de donar el tret de sortida al Sónar. Els ritmes balears i contemplatius d’aquest artista local han donat pas a una DJ barcelonina, Titi Calor, que ha seguit amenitzant les primeres hores de festival.

DJ Cosmic d'Alessandro al Sónar 2019

A mesura que han avançat les hores, les desenes de persones s’han convertit en centenars per començar a escalfar l’ambient d’un festival que presentarà 80 estrenes absolutes en els més de 140 concerts que hi ha programats.

Les xerrades del Sónar+D i la cúpula Sonar360º s’han convertit també en aparadors paral·lels a la música del festival durant les primeres hores, en què els aires de relaxament han envaït l’atmosfera del festival.