La Taula Social del Pla Comunitari de la Sagrada Família impulsa el projecte interCANVIS, una xarxa comunitària per donar una segona vida a roba i altres objectes, com recursos ortopèdics o per a la criança. Hi participen el CAP Roger de Flor, el Casal de Barri Padilla 210, l’Ateneu el Poblet, l’Aula Ambiental, l’Església Evangèlica, el Pla de Desenvolupament Comunitari i el Centre Cívic Sagrada Família.

A Padilla 210 s’hi concentren tres projectes

El Casal de Barri Padilla 210 concentra tres iniciatives: el banc de recursos per a la criança, el punt circular de roba i un taller de transformació, també de roba.

A l’Aula Ambiental tenen el punt d’intercanvi de llibres i participen cada any al Renova la teva roba, recollint peces que els usuaris poden intercanviar en punts habilitats com el Casal de Barri Padilla 210.

Materials recuperats del Punt Verd

L’Aula Ambiental també forma part de la xarxa i gràcies a un conveni amb l’Ajuntament pot recircular objectes que arriben al Punt Verd. L’objectiu és donar una segona vida als objectes que arriben en bon estat, com crosses, cadires de rodes o cotxets per a nadons. En aquest cas, en comptes de ser tractats com a residus, es posen a disposició de la xarxa.