Del mar a Collserola i del Besòs al Llobregat. El terrat de l’edifici del sindicat CCOO a la via Laietana permet veure unes vistes de 360 graus sobre la ciutat de Barcelona. Un espai privilegiat que està tancat al públic i que ha estat escenari de rodatge de diverses pel·lícules. L’immoble té vuit plantes i un àtic amb terrasses a banda i banda, però al damunt de l’última planta hi ha el terrat, coronat per un templet, que queda al vèrtex entre la via Laietana i el carrer d’Argenteria.

Fa anys que l’edifici espera una reforma. betevé hi ha pogut entrar coincidint amb l’anunci que el Consell de Ministres ha aprovat destinar una partida de 6,5 M € per rehabilitar la façana i la coberta, que s’ha d’impermeabilitzar. La façana està tapada per una malla protectora des del 2006, quan va caure part d’una cornisa a la via Laietana.

Des del terrat es veu tota la via Laietana, la Catedral, la muntanya de Montjuïc, tota la façana litoral… Un espai que convida a quedar-s’hi llargues estones per no perdre’s cap detall de la trama urbana.