Els veïns de la discoteca Canela, l’antic KGB, han gravat un vídeo d’una baralla a les portes del local que es va produir l’1 de febrer. A les imatges, que ha penjat a Twitter @CanelaExes, pot veure com un grup de joves es llencen objectes i s’amenacen amb ampolles de vidre i pals, i també com un d’ells cau a terra i és agredit amb cops de puny i puntades de peu.

Segons els veïns, agrupats a la Plataforma d’Afectats per la Discoteca Canela, aquest és un episodi més del soroll i l’incivisme que han de suportar des de fa temps a les portes d’aquest local d’oci. Segons ha explicat a betevé Oriol Hosta, un dels membres  de la plataforma, ja han recollit més d’un miler de signatures que volen ser “una mostra de la indignació veïnal”. Hosta assegura que els consta que la propietat del local va finalitzar el contracte de lloguer amb la discoteca al gener i que els han demanat que abandonin l’espai. Els veïns també s’han reunit amb el districte per demanar-los que inspeccionin si la transmissió de la llicència d’activitat amb l’antic propietari es va fer de forma correcta.

Els veïns reclamen el tancament de la discoteca Canela de “forma immediata”, i  que es posi fi a un conflicte que fa 34 anys que s’arrossega.