(ACN/Redacció) Els quatre joves morts en l’accident de tren de Montmeló d’aquest diumenge al vespre eren de Barcelona i Madrid i tenien entre 19 i 22. En concret, dues de les víctimes, un noi i una noia, eren barcelonins i les altres dues joves, de Madrid. L’atropellament es va produir quan els joves van creuar per un punt “no autoritzat”, segons ha explicat la ministra de Transports, Raquel Sánchez. Adif i Renfe sempre treballen perquè les vies siguin segures i estiguin correctament senyalitzades, però en les zones en què no hi ha el pas autoritzat no s’hi pot passar”, ha remarcat.

Els Mossos d’Esquadra estan acabant de contactar amb les famílies de les víctimes per traslladar-los el succés.

Montmeló fa un minut de silenci

L’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, també ha assegurat que les víctimes no van seguir el recorregut marcat per arribar al festival i que, segurament, van voler escurçar el camí. Montmeló ha fet aquest dilluns al migdia un minut de silenci en record de les quatre víctimes, i ha decretat tres dies de dol.

Foto: Mar Martí (ACN)
Montmeló ha fet un minut de silenci en record a les quatre víctimes

Atropellament a prop d’un festival de música

El sinistre es va produir al vespre en un punt no autoritzat al pas de persones entre les estacions de Parets del Vallès i Granollers-Canovelles. Segons va detallar Rodríguez, el grup havia arribat a la localitat en tren i es desplaçava al festival de música hard-techno DURO Festival, amb una afluència d’entre 15.000 i 16.000 persones.