L’Associació de Veïns del Fort Pienc ha alertat d’una coberta d’uralita malmesa per la borrasca Gloria de fa una setmana. És el teulat d’unes naus ―situades al carrer d’Ali-Bei― que acullen un parc de neteja, que depèn de l’Ajuntament.

La coberta d’uralita presenta forats, alguns de dimensions considerables, que van fer que entrés aigua a les instal·lacions. Des de l’associació veïnal, alerten que aquestes cobertes tenen amiant i que quan s’esquerden és quan poden ser més perilloses per a la salut: “L’amiant és perillós precisament quan es trenca, que és quan es comença a desprendre”, explica Gisela Boronat, de l’Associació de Veïns del Fort Pienc.

Els veïns ja han avisat l’Ajuntament perquè hi actuï de manera urgent. Des del districte han assegurat que aquest dilluns, personal tècnic municipal ha visitat les naus i ha avaluat l’estat de les cobertes perquè se’n pugui planificar la reparació.

La borrasca Gloria ha tingut molts efectes negatius sobre el litoral barceloní i ha afectat altres espais de la ciutat amb fibrociment.