incendi restaurant Ausiàs March

Un incendi ha cremat aquest diumenge a la matinada un restaurant al carrer d’Ausiàs Marc, al barri del Fort Pienc, a l’Eixample. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de Barcelona. No hi hagut ferits perquè el foc s’ha produït de nit i el local estava buit.

Fonts municipals han explicat a betevé que l’avís a emergències es va rebre a les 4.30 h de la matinada. No ha transcendit quina ha estat la causa del foc.

Darrers incendis a Barcelona

El darrer incendi en un edifici del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat es va produir el 8 de desembre, quan es va declarar un foc al traster d’una finca del carrer de Montcada. Un dia abans, el 7 de desembre, a La Maquinista va cremar un bar restaurant al passatge de Posoltega, al Bon Pastor, sense ferits. 

El 29 de novembre també es va produir un incendi en un habitatge al carrer del Rosselló amb tres persones ferides lleus. Tres dies abans, el 26 de novembre, un foc mortal en un hotel de l’Eixample va provocar la mort d’un home de 58 anys. El mateix dia, també es va produir un incendi sense ferits al carrer de Calàbria.