L’acord entre l’Institut Català de la Salut i el sindicat Metges de Catalunya (MC) per millorar les condicions laborals i salarials dels metges de primària és lluny de ser una realitat. Metges de Catalunya han acusat l’ICS de practicar “joc brut” després que el director gerent, Josep Maria Argimon, hagi enviat aquest dimecres un document a tota la plantilla al marge de l’àmbit de negociació. Després d’assabentar-se’n, els representants sindicals van abandonar la cinquena mesa negociadora convocada el mateix dia.

L’informe, de 14 pàgines, anuncia la contractació de 201 metges, increments salarials per recuperar el poder adquisitiu perdut arran de la crisi i mesures per disminuir la pressió laboral, entre d’altres. La formació sindical ha advertit l’ICS que amb aquesta “estratègia” no s’aconseguirà desincentivar o desunir el col·lectiu mèdic i que es manté la convocatòria de vaga prevista del 26 al 30 de novembre.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Serveis mínims de la vaga de metges” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/serveis-minims-cap-vaga-metges-novembre/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]