Els comitès de defensa de la república (CDR) han organitzat, per al setzè dia de mobilitzacions consecutives contra la sentència del procés, tres sopars populars a diferents punts de la ciutat. Es tracta de tres convocatòries a la via pública: a la cruïlla de la Gran Via i el carrer d’Entença, a l’avinguda Meridiana i la rambla de Fabra i Puig, i a la plaça de Sants.

A la Gran Via, s’han aplegat un centenar de persones. La circulació està tallada a la Gran Via entre els carrers de Rocafort i Vilamarí. També s’ha tallat el trànsit al carrer d’Entença, entre Sepúlveda i Diputació.

CDR tallen la Gran Via

Aquesta mobilització arriba quasi 24 hores després de la darrera, que va consistir a blocar l’estació de Sants, tot just en l’inici de la tercera setmana de protestes diàries contra la decisió judicial.

Tallen el carrer de Sants

Una setantena de persones han organitzat una altra protesta al carrer de Sants. La concentració de manifestants ha impedit el trànsit de vehicles en aquesta via, concretament a l’altura de la Placeta de Ramon Torres Casanova. S’han corejat lemes com “Buch, dimissió” i “Prou repressió”.

Alguns manifestants han portat entrepans per fer aquest “sopar popular”. La majoria és gent gran, tot i que també hi ha joves que s’han sumat a la convocatòria dels CDR. La mobilització està sent tranquil·la i sense incidents.

CDR tallen el carrer de Sants