uefa

Tsunami Democràtic

té prevista una manifestació a Barcelona que tingui gran ressò internacional pel clàssic que enfrontarà el Barça i el Madrid el 18 de desembre al vespre.

Tsunami Democràtic crida a envoltar el Camp Nou a les 16 h pel clàssic

El moviment ha cridat els ciutadans a fer una concentració per envoltar els afores del Camp Nou a partir de les 16 h. A través de l’aplicació del Tsunami, els ciutadans s’apunten per participar a la protesta i rebran indicacions de què han de fer.

El moviment assegura que la intenció no és que el partit se suspengui.

La plataforma ha establert quatre punts de trobada en funció dels llocs de residència per aconseguir envoltar el recinte:

  • El carrer d’Arístides Maillol amb l’avinguda de Joan XXIII per als que vinguin de la Catalunya Central, el Camp de Tarragona, Lleida i els Pirineus.
  • L’avinguda de Joan XXIII amb el carrer de Menéndez y Pelayo per als que siguin de Barcelona ciutat.
  • La travessera de les Corts amb el carrer d’Arístides Maillol per als veïns de l’Hospitalet, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el Penedès, el Garraf, les Terres de l’Ebre i el País Valencià.
  • La travessera de les Corts amb Elisabeth Eidenbenz per als que vinguin de Girona, el Barcelonès Nord, el Vallès Oriental, la Catalunya Nord i les illes Balears.

 

comunicat tsunami

El moviment ha demanat als assistents a l’estadi que acudeixin a la cita amb pilotes inflables.

El Tsunami Democràtic i el Barça van negociar perquè el moviment volia que el club permetés el desplegament d’una pancarta amb el missatge de “Sit and talk”. Finalment no hi va haver acord.

Els Mossos d’Esquadra han dissenyat un dispositiu especial de seguretat per garantir que el partit es disputi alhora que la protesta es pugui desenvolupar amb normalitat. Els entorns de Camp Nou quedaran totalment blindats.