Els voltants del Camp Nou s’han llevat amb un extens dispositiu de seguretat liderat pels Mossos d’Esquadra. S’ha acordonat la zona amb tanques i talls de carrers, com el de la Maternitat i la rotonda de l’avinguda de Joan XXIII.

Als voltants de l’Hotel Princesa Sofia hi ha policia i la zona està acordonada perquè és el punt de concentració dels jugadors del Barça i del Madrid que hi han arribat sense problemes al migdia.

hotel princesa sofia policia

Sobre aquest esdeveniment, el regidor de seguretat, Albert Batlle, ha manifestat que espera que hi hagi ordre i que es pugui manifestar amb llibertat qui ho vulgui fer.

El Tsunami Democràtic té previst començar a mobilitzar-se a les 16 h als voltants de l’estadi. A mig matí ha aparegut una pancarta del moviment a un edifici del recinte de la Maternitat, a tocar del camp.

pancarta tsunami democràtic al costat Camp Nou

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat que el partit es jugarà i ha cridat als aficionats a assistir al camp i que qui vulgui es manifesti amb total llibertat.

Pel que fa als bars que hi ha als voltants de l’estadi, ja es freguen les mans i esperen fer molta caixa arran de la mobilització que s’ha convocat.

bars camp nou

L’Associació de Veïns del Camp Nou ha demanat a la Guàrdia Urbana que retiri el material de la runa que es deixa fora de les obres per evitar que es puguin utilitzar per fer llançaments i barricades en cas d’aldarulls.