(ACN) Els Bombers de la Generalitat han localitzat aquest dissabte de matinada el cos sense vida d’un excursionista de 77 anys a Àger (Noguera). L’home havia sortit a fer una via ferrada el matí de divendres en direcció a la Pertusa, però al vespre no va tornar a la casa rural on s’allotjava i es va activar la recerca. El dispositiu l’han format 16 dotacions dels Bombers, entre les quals dues unitats del grup d’Actuacions Especials (GRAE), una del Grup Caní de Recerca (GRCR) i drons especialitzats.

Les causes de la mort encara no estan confirmades i els Mossos d’Esquadra duran a terme la investigació policial per esclarir-les. El que sí que se sap és que el lloc on s’ha localitzat l’home mort és de molt difícil accés. Cap a la mitjanit, una dotació dels GRAE ha trobat el cadàver a la cara nord de la via Castro Urquiza Olmo.

L’home era veí de Barcelona i coneixedor de la zona. Segons han informat els Bombers, estava en bona condició física. La dotació del GRAE dels Bombers de la Seu d’Urgell ha custodiat la víctima tota la nit, fins que la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra ha fet l’aixecament del cadàver.