Concretament, els diners que s’han aconseguit amb les inscripcions a l’activitat d’aquest dissabte ajudaran a finançar la nova fase d’una investigació de l’Hospital del Mar. Els científics han comprovat que amb un tractament amb extracte de te verd es poden millorar les capacitats i l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Ara, ha explicat el director del programa Neurociències de l’IMIM, Rafael de la Torre, volen fer més estudis centrats en els infants amb síndrome de Down ja que “pensem que són els que més se’n poden beneficiar”. Per això el doctor ha celebrat accions com la d’avui perquè “els recursos són escassos” i aquests estudis que s’han de fer en més d’un centre són més costosos.

Aquest és el segon any consecutiu que la Fundació Amics de l’Hospital del Mar i l’empresa Moloka’i Sup Center Barceloneta organitzen aquesta sortida amb la intenció de col·laborar amb alguna iniciativa. Durant tot el matí un estand de l’entitat ha informat a tothom qui volia de la tasca que fan i com fer-ho per ajudar-los. En acabar la passejada han repartit xocolata calenta a tots els participants.