Les llaminadures i les joguines són les protagonistes d'aquesta fira, que des de fa més de 150 anys emplena la Gran Via per Nadal. Enguany va arrencar aquest dimecres però no ha estat fins avui divendres que totes les botigues han aixecat la persiana i hi ha hagut afluència constant de compradors. De moment, molt mirar però poc comprar. Una queixa que aquest divendres compartien molts botiguers, que ja tenen assumit que les vendes augmenten a mesura que s'acosta la nit de Reis. De fet, aquesta fira és un clàssic de les compres d'última hora. Enguany hi ha més de 70 parades de joguines i 150 d'altres tipus de regals. Les parades obren cada dia de deu a nou, i fins a les deu de la nit en dissabtes, diumenges i vigílies de festius. El 5 de gener, l'últim dia de fira, allaragaran fins a la matinada.

Les parades obren cada dia de 10 a 21 h, i fins a les 22 h els dissabtes, diumenges i vigílies de festius, mentre que el 5 de gener allarguen fins a la matinada.

El producte estrella de la fira són les joguines de tota mena. En aquesta edició hi ha 71 parades que s’hi dediquen, ubicades entre els carrers del Comte d’Urgell i de Muntaner. Les parades de regals, en són 169, es troben entre els carrers de Calàbria i del Comte d’Urgell. Entre aquestes, n’hi ha 47 de dedicades a l’artesania catalana.

Per a qui vulgui fer un mos, també hi ha 11 xurreries distribuïdes per tota la fira, que ocupa les dues calçades centrals de la Gran Via entre el carrer de Muntaner i el de Calàbria. La fira va obrir el 21 de desembre i tancarà el 6 de gener.