"Li va agradar molt perquè va fer un desig, tampoc no hi havia gaire gent, era tranquil. Vam gaudir molt i volia tornar a venir." "És molt divertit perquè és com una cúpula que és molt divertida, que hi ha moltes serpentines." "És molt divertit." "Veig moltes coses, moltes llums, molta diversió." "Hem anat a la ballarina, hem dibuixat i hi hem penjat un somni." "La pista de gel ocupava molt espai, hi havia moltes cues... jo crec que això fa més caliu, fa més maco. A mi m'agrada més això que la pista de gel."

Rialles i diversió són els ingredients principals que han omplert la plaça de Catalunya aquest divendres a la tarda

. Centenars d’infants s’hi han apropat, el primer dia de les vacances escolars, per gaudir d’una bona estona amb les seves famílies. De totes les activitats que es fan a la plaça, aquelles que han tingut més èxit han estat la Casa dels Somnis, que congela els somnis dels més petits perquè es mantinguin durant tot el Nadal, i la gran bola de neu, que prepara nevades artificials al seu interior.

El bell mig de la plaça ha estat, durant tota la tarda, l’escenari d’espectacles de música i ball. L’organització Ritme de Carrer ha ofert una mostra de coreografies de hip-hop que grups de diferents barris de la ciutat estan preparant. Els espectacles, la música i la dansa, amb un caràcter urbà i jove, hi seran fins aquest dissabte 24 de desembre.

La ballarina d’Antigua i Barbuda, que presideix les activitats de l’espai, també ha estat el centre de totes les mirades, sobretot a cada hora en punt, quan aixeca la mirada i comença a ballar durant uns minuts. A banda de la programació més lúdica, però, la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària s’ha animat. Segons els comerciants, durant la tarda hi han passat més compradors que no pas al matí.