Tania Verge consellera Igualtat

(ACN) La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha afirmat en una piulada a Twitter que “ser ric i famós ja no dona cap mena d’impunitat per exercir violència sexual”. Verge ho ha dit després que hagi transcendit que l’exfutbolista del Barça Dani Alves ha ingressat de forma preventiva a la presó per un presumpte cas d’agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 de desembre.

Verge també ha destacat que “aquest cas demostra també que la implementació adequada dels protocols contra els assetjaments i les agressions sexuals en els espais d’oci és cabdal”.

La ministra d’Igualtat defensa la nova llei

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha aprofitat el cas per defensar la nova llei de llibertat sexual impulsada pel seu ministeri, coneguda popularment com a “només sí és sí”. En una piulada, ha recordat que la norma reforça l’acompanyament psicològic a les víctimes de violència masclista.

Presó sense fiança per la presumpta agressió sexual

La jutgessa ha decretat presó preventiva sense fiança per al futbolista Dani Alves després de declarar per una presumpta agressió sexual a una dona a la discoteca Sutton. Segons han informat fonts judicials, la titular del Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona ha acceptat la petició de la fiscalia i l’acusació particular exercida per la denunciant i ha enviat a la presó el futbolista.