Nou incendi a Barcelona per segon dia consecutiu. Un foc s’ha originat en un pis de la travessera de les Corts. Les flames s’han produït al pati de llums del bloc número 173 d’aquest carrer, entre la gran via de Carles III i Mejía Lequerica, al barri de la Maternitat. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha tallat el carrer al trànsit de vehicles i vianants per extingir l’incendi.

El foc s’ha originat pels volts de les 14 h. Els Bombers ja han extingit les flames, però continuen desplegats a la zona. Mentrestant, es manté tallada la travessera de les Corts i els vehicles es desvien cap a l’avinguda Diagonal. No hi ha hagut cap ferit, segons fonts municipals, i no hi ha danys estructurals.

Tres incendis en quatre dies

El darrer incendi en un habitatge del qual ha informat betevé va ser el 19 de gener, quan les flames en una habitació d’un pis de Provençals del Poblenou van provocar un ferit i dos animals morts. Dos dies abans, el 17 de gener, un incendi també va calcinar una casa al barri de Torre Baró

Pel que fa a incendis mortals, aquest 2023 encara no se n’ha produït cap a la ciutat. Durant l’any 2022 se’n van comptabilitzar sis. El darrer va ser el 26 de novembre en un hotel de l’Eixample.