La jutgessa ha decretat presó preventiva sense fiança per al futbolista Dani Alves després de declarar per una presumpta agressió sexual a una dona a la discoteca Sutton. Segons han informat fonts judicials, la titular del Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona ha acceptat la petició de la fiscalia i l’acusació particular exercida per la denunciant i ha enviat a la presó el futbolista. Segons ha pogut saber l’ACN, Dani Alves ha ingressat a la presó per a preventius de Brians 1.

Alves ha estat detingut aquest divendres per la policia catalana després que tornés a Espanya des de Mèxic, on resideix actualment atès que juga al Pumas, i se li ha pres declaració en qualitat d’investigat a la comissaria barcelonina de les Corts.

Denúncia de la víctima

Els fets van passar la nit del 30 de desembre al local del carrer de Tuset. Els responsables de la discoteca Sutton, alertats per la dona, van activar el protocol contra les agressions sexuals i van alertar-ne els Mossos d’Esquadra. Dies més tard, la dona va denunciar el futbolista pels fets. La denúncia està judicialitzada i en fase d’instrucció, segons va explicar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).